Boligforeningen 3B er en almen boligforening, som udvikler, bygger og administrerer boligområder. Vi har ca. 12.000 lejeboliger i 80 forskellige afdelinger i Storkøbenhavn – og mange nye boliger på vej. Vi ejer selv ejendommene, som omfatter meget forskellige boligformer: højhuse, rækkehuse, seniorboliger, ungdomsboliger, plejeboliger, skæve boliger til hjemløse samt erhvervslejemål.

Beboerdemokratiet i 3B 
Omdrejningspunktet for 3B er beboerdemokratiet med en organisationsbestyrelse og lokale afdelingsbestyrelser, der er valgt af beboerne i boligafdelingerne. Som medarbejder i 3B er du med til at løfte vores fornemmeste opgave – at støtte op om beboerne og det stærke beboerdemokrati og hjælpe med at gøre beboerdemokratiets visioner for 3B til virkelighed.

3B – Sammen mod 2020
I 3B er vi i fuld gang med at realisere vores ambitiøse strategi 3B – Sammen mod 2020. Vi står – ligesom den øvrige almene sektor – over for store forandringer, hvor det centrale er at udvikle vores drift og service, så den er effektiv og matcher fremtidens krav og forventninger. Derfor er vi netop nu ved at skabe en ny decentral og robust organisering af driften – bakket op af en stærk central administration. Det kræver dygtige medarbejdere. I 3B har vi derfor fokus på at udvikle vores kompetencer, så vi sammen med beboerne og afdelingsbestyrelserne når vores mål. 

Tre stærke værdier 
I 3B er vi, hvad der svarer til 285 fuldtidsansatte medarbejdere. Godt 1/3 arbejder i administrationen, mens 2/3 arbejder i boligafdelingerne. Som medarbejder i 3B bliver du en del af en organisation, der arbejder ud fra tre stærke værdier: Nærværende, Nyskabende og Ordentlige. Vores ambition er samtidig at være en attraktiv arbejdsplads, og alt vores arbejde – frivilligt som lønnet – er baseret på de tre værdier. 

Ansøgningsfrist
28. oktober 2018

Praktikant til Vores HG – den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe forårssemesteret 2019

Er du initiativrig og har mod på nye udfordringer? Er du en skarp kommunikatør og kan lide at arbejde med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at omsætte teori til praksis? Så er du måske vores nye praktikant.

3B, fsb Gladsaxe, AAB, AB Gladsaxe, Lejerbo og Gladsaxe Kommune har i samarbejde en boligsocial helhedsplan, der skal sikre et attraktivt boligområde for de ca. 4000 beboere. Visionen er et trygt område, der er præget af stærke civile fællesskaber og netværk, hvor unge har gode muligheder for uddannelse, job og meningsfulde fritidsaktiviteter og familier er kompetente til at sikre deres børns trivsel og tro på mulighederne i tilværelsen.

Som praktikant til Vores HG vil du blive en del af et team på seks boligsociale medarbejdere og en masse beboere og samarbejdspartnere lige rundt om hjørnet. 

Opgaverne i det boligsociale er mangeartede og der er god mulighed for at sætte dit eget præg og være med til at lave det, som du fagligt brænder for.

Opgaverne kunne bl.a. være:

-    Understøtte og styrke vores kommunikation på hjemmeside, sociale medier og opslag

-    Være med til at udarbejde vores kommunikationsstrategi med fokus på tryghed

-    Planlægning og koordinering af events og aktiviteter

-    Være med til at styrke frivilligheden og naboskabet i området

Det er ikke så vigtigt, hvad din studieretning er - det vigtigste er, at du kan lide at formidle, er projektorienteret og har lyst til at arbejde med at skabe et attraktivt boligområde med stærke civile fællesskaber.

Vi lægger vægt på, at du:

-    Kan arbejde både selvstændigt og i et team

-    Har gå-på-mod selvom det er opgaver, du ikke har prøvet før

-    Er hjælpsom og fleksibel

-    Har lyst til at arbejde sammen med frivillige fra mange forskellige slags målgrupper

-    Er nysgerrig og løsningsorienteret

-    Engagerer dig og værdsætter en sjov og alsidig arbejdsdag

Vi tilbyder:

Et udfordrende praktikophold, hvor ingen dage ligner hinanden og hvor der er stor frihed til at præge opgaverne. Et arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af skønne beboere, hjælpsomme kolleger og en masse samarbejdspartnere.

Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Christine Bille på tlf. 24 93 19 47 eller mail chbi@3b.dk  

Dertil kan du læse mere om helhedsplanen på www.voreshg.dk

Søg stillingen inden ansøgningsfristen udløber den 28. oktober 2018. Praktikken starter efter aftale.